Решение исполкома от 17.06.2015 №155

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
17.06.2015

Про  визначення місць відпочинку населення на водних об’єктах на території м. Красний Лиман

 

КРАСНОЛИМАНСЬКА МІСЬКА РАДА
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
 від 17.06.2015 № 155
м. Красний Лиман

Про  визначення місць відпочинку населення на водних об’єктах на території м.Красний Лиман

З метою організації місць масового відпочинку населення на територіях прибережних  смуг водних об’єктів, раціонального використання, належного утримання та охорони, забезпечення в місцях відпочинку населення належного санітарного стану та благоустрою, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 06.03.2002 №264 “Про затвердження обліку місць масового відпочинку населення на водних об’єктах “, наказу Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 03.12.2001 №272 “Про затвердження Правил охорони життя людей на водних об’єктах України”, наказу Міністерства охорони здоров’я України  від 17.03.2011 №145 “Про затвердження Державних санітарних норм та правил утримання територій населених місць”,  керуючись підпунктом 7 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ :
1. Визначити місця масового відпочинку населення на водних об’єктах (міські пляжі) на території м.Красний Лиман згідно додатку  ( додається).

2. Періодом купального сезону вважати сезонний проміжок часу з 01 червня до 15 вересня щороку.

3. Відділу містобудування та архітектури (Шпак) з залученням головного спеціаліста — землевпорядника (Нікіфорова) виготувати  карти — схеми земельних ділянок, придатних для організації масового відпочинку населення та перед початком літнього купального сезону карти-схеми надавати Краснолиманському районному відділу ГУ ДНС України у Донецькій області і комунальній спеціалізованій аварійно-рятувальній службі Донецької облдержадміністрації. 

4. Закріпити за Комунальним підприємством “Краснолиманський “Зеленбуд”” (Мороз)  місця масового відпочинку населення на водних об’єктах (міські пляжі) на території м.Красний Лиман визначених згідно п.1 даного рішення.

5. Комунальному підприємству “Краснолиманський “Зеленбуд”” (Мороз Н.О.) - привести місця масового відпочинку населення на водних об’єктах  у відповідність до вимог наказу Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 03.12.2001 №272 “Про затвердження Правил охорони життя людей на водних об’єктах України”;-щороку до 15 травня узгоджувати місця масового відпочинку населення на водних об’єктах з Краснолиманським районним управлінням ГУДСЕСУ  в Донецькій області з метою забезпечення санітарного нагляду за станом пляжу, відповідністю води в районі пляжів санітарним правилам і нормам. -щороку  до 15 травня заключити договір на обстеження водолазами дна акваторії пляжів та очищення  їх від небезпечних предметів з комунальною спеціалізованою аварійно-рятувальною службою Донецької облдержадміністрації;

6. Краснолиманському міському відділу ГУ УМВС України в Донецькій області забезпечити дотримання громадського порядку в районі міських пляжів.

7. З метою запобігання загибелі дітей на водних об’єктах начальнику відділу освіти Краснолиманської міської ради (Афонін) щороку організовувати проведення в усіх навчальних закладах занять по вивченню правил поведінки на воді.

8. Контроль  за  виконанням  даного  рішення  покласти  на  заступника міського голови  Драча Ю.А.

Секретар міської ради               О.В. Журавльов

Додаток 1

до рішення виконавчого комітету міської ради17.06.2015 № 155

Перелік

місць масового відпочинку населення  на водних об’єктах на території м.Красний Лиман

1. Міський пляж “Ближній”(м.Красний Лиман, Голубі озера, район кар’єроуправління);2. Міський пляж “Полуострів” (м.Красний Лиман, Голубі озера, полуострів);3. Міський пляж “Казковий” (м.Красний Лиман, Голубі озера, район “Казки озера”);4. Міський пляж “Дальній”(м.Красний Лиман, Голубі озера, район “Малібу”);5. Міський пляж  “Центральний”(м.Красний Лиман, Голубі озера, вдовж  б/в “Солярій”- “Рів’єра”);6. Міський пляж  “Бомбей” (с.Щурове, район кафе “Бомбей”).

Керуючий справами Л.П. Азарова

 

 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144