Решение исполкома от 17.06.2015 №137

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
17.06.2015

Про створення комісії та робочої групи з питань  легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення  

 

 

 

КРАСНОЛИМАНСЬКА МІСЬКА РАДА
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
 від 17.06.2015 № 137
м. Красний Лиман

 Про створення комісії та робочої групи з питань  легалізації

виплати заробітної плати та зайнятості населення  

На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про Регіональну робочу групу з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення» від 28.07.2011 № 408, з метою захисту прав найманих працівників у сфері праці, створення нових робочих місць, наповнення бюджетів усіх рівнів шляхом легалізації виплати заробітної плати  та зайнятості населення керуючись ст.ст. 18, 34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради
В И Р І Ш И В:
1. Утворити  комісію з питань легалізації  виплати заробітної плати  та зайнятості населення і затвердити її склад (додаток  1).

2. Затвердити Положення про комісію з питань легалізації  виплати заробітної плати  та зайнятості населення (додаток  2).

3. Утворити  робочу групу з питань легалізації  виплати заробітної плати  та зайнятості населення і затвердити її склад (додаток  3).

4. Затвердити Положення про робочу групу з питань легалізації  виплати заробітної плати та зайнятості населення (додаток  4).

5. Затвердити  довідку про стан оформлення трудових відносин (додаток 5)

6. Затвердити посвідчення члена робочої групи (додаток 6)

7. Затвердити журнал реєстрації  посвідчень (додаток 7).

8. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету  міської  ради від 18.09.2013 року № 240 „ Про  створення робочої групи з питань легалізації трудових відноси, виплати заробітної плати та зайнятості населення” та  рішення виконавчого комітету міської ради від 18.03.2015р.№ 73  “Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Краснолиманської міської ради від 18.09.2013 року № 240 „Про створення робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення”.

9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови   Краснолиманської міської ради  Колесникова О.О.

Міський голова                                                                                    Л.Г. Перебийніс

 

 

Файл для скачки: 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144