Решение исполкома от 17.02.2016 №69

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
17.02.2016

Про створення комісії з розгляду питань надання одноразової матеріальної допомоги постраждалим учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей, які зареєстровані на підвідомчій території міської ради

від

17.02.2016 

69

м. Красний Лиман

 

 

Про створення комісії з розгляду питань надання одноразової матеріальної допомоги постраждалим учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей, які зареєстровані на підвідомчій території міської ради

 

 

З метою забезпечення соціальної підтримки постраждалих учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради 

    

ВИРІШИВ:

 

  1. Утворити комісію з розгляду питань надання одноразової матеріальної допомоги постраждалим учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей.
  2. Затвердити Склад комісії з розгляду питань надання одноразової матеріальної допомоги постраждалим учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей, які зареєстровані на підвідомчій території міської ради (Додаток 1)
  3. Затвердити Порядок комісії з розгляду питань надання одноразової матеріальної допомоги постраждалим учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей, які зареєстровані на підвідомчій території міської ради (Додаток 2).
  4. Управлінню соціального захисту населення міської ради (Мальченко) забезпечити організацію роботи комісії.
  5. Фінансовому управлінню передбачити кошти для надання одноразової матеріальної допомоги постраждалим учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей, які зареєстровані на підвідомчій території міської ради.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Малого Р.О. .

 

Міський голова                                                                                                    П.Ф.Цимідан

 

                                                                                       Додаток 1

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення   виконавчого

комітету міської ради

   17.02.201669                                                                                                      

 

С К Л А Д

комісії з розгляду питань  надання одноразової грошової допомоги постраждалим учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей, які зареєстровані на підвідомчий території міської ради

 

 

Гамаюнова Юлія Миколаївна

заступник міського голови,

голова комісії

Войтенко Ірина Анатоліївна

начальник організаційного відділу виконавчого комітету міської ради,

заступник голови комісії

Севідова Юлія Миколаївна

заступник начальника відділу з питань обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці управління соціального захисту населення міської ради, секретар комісії

 

Члени комісії:

 

Демідова Вікторія Вікторівна

 

головний лікар Краснолиманської ЦРЛ

Кононенко Ольга Олександрівна

начальник Краснолиманського МВ ГУДМС України в Донецькій області

Мальченко Ганна Вікторівна

начальник управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради

Мельниченко Світлана Алімовна

головний лікар Краснолиманського ЦПМСД ім.Лядукіна

Покотило Сергій Сергійович

начальник сектору з пенсійної діяльності Краснолиманського відділення Краматорського відділу, майор поліції

 (за згодою)

Мирошник Олексій Федорович

спеціаліст юридичного відділу виконавчого комітету міської ради

 

 

 

Склад комісії  підготовлено управлінням соціального захисту населення

 

Начальник управління                                                                            Г.В.Мальченко

 

 

Керуючий справами                                                                               Р.О. Малий

 

 Додаток  2

 ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення   виконавчого

комітету міської ради

  17.02.201669

 

Порядок

 надання одноразової матеріальної допомоги постраждалим  учасникам

антитерористичної операції та членам їх сімей, які зареєстровані на підвідомчий території міської ради

  1. Порядок надання одноразової матеріальної допомоги постраждалим учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей (надалі – Порядок) визначає механізм надання одноразової матеріальної допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей.
  2. Одноразова матеріальна допомога надається постраждалим учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей, які зареєстровані на підвідомчій території міської ради, захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України в ході проведення антитерористичної операції, отримали ушкодження, загинули (померли) під час участі в антитерористичній операції.
  3. Право на отримання одноразової матеріальної допомоги мають:

-         постраждалі учасники антитерористичної операції;

-         члени сімей загиблих під час участі в антитерористичній операції;

-         члени сімей померлих внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, отриманих під час участі в антитерористичній операції.

  1. До членів сім'ї загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції належать: дружина (чоловік), неповнолітні діти (до 18 років).
  2. До членів сім’ї загиблих (померлих) під час участі в антитерористичній операції, які не перебували у шлюбі, належать: мати (батько), діти.
  3. Одноразова матеріальна допомога надається за рішенням виконавчого комітету міської ради в розмірі від 500,00 грн. до 10000 грн. відповідно до рішення комісії з розгляду питань надання одноразової грошової  допомоги постраждалим особам та особам ,які переміщуються з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції (далі –Комісія) , в межах сум видатків передбачених в міському бюджеті на ці заходи у відповідному бюджетному році.
  4. Питання про надання одноразової матеріальної допомоги розглядається на засіданні Комісії виконавчого комітету.
  5. Розмір допомоги виконавчим комітетом визначається у кожному конкретному випадку  залежно від складності проблеми заявника.
  6. Для отримання одноразової матеріальної допомоги постраждалий  учасник антитерористичної операції або один із членів його сім’ї загиблого, подає заяву на ім’я  міського голови.
  7. До  заяви додаються такі документи:

-       копія паспорта (1, 2, 11, 12 сторінки);

-       копія ідентифікаційного номера (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті);

-       копії довідки, виданої та скріпленої печаткою уповноважених органів, зокрема: Міністерства оборони України (військовими комісарами, військовими частинами тощо), Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій тощо або їх територіальними органами, довідки та інші письмові документи, які підтверджують факт проходження служби в зоні проведення антитерористичної операції, факт поранення, контузії чи каліцтва заявника під час участі в антитерористичній операції (у тому числі встановлення інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності, інших пошкоджень під час участі в антитерористичній операції, тривалої хвороби, пов'язаної з участю в антитерористичній операції, тощо);

-       довідка про склад сім'ї;

-       копія свідоцтва про смерть (для членів сім'ї загиблих, померлих);

-       копія свідоцтва про шлюб (у разі потреби);

-       копію свідоцтва про народження дитини (при потребі);

-       інформація про рахунок у банківській установі;

-       довідки  з лікувального закладу про характер ушкодження, що отримане під час проведення АТО (у разі потреби);

-       довідки  з лікувального закладу про проходження курсу лікування (у разі потреби);

-       інші документи (у разі необхідності).

  1.  За результатами розгляду заяви і доданих матеріалів Комісія надає висновки та готує проект рішення на розгляд виконавчого комітету  міської ради.
  2. Прийняття рішення виконавчого комітету  міської ради є підставою для здійснення виплати одноразової матеріальної допомоги.
  3. Допомога, яка належала її одержувачу і залишилася не отриманою у зв’язку  з його смертю, виплачується за заявою одного з  членів сім’ї  за умови подання ним відповідної заяви  впродовж шести місяців з дня смерті.
  4. Одноразова матеріальна допомога виплачується через управління соціального захисту населення  міської ради через відділення банків міста шляхом перерахування коштів на відкритий особовий рахунок постраждалого  учасника АТО, члена сім’ї загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції.

 

Порядок надання одноразової матеріальної допомоги постраждалим  учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей розроблений управлінням  соціального захисту населення міської ради.

 

Начальник управління                                                                                Г.В.Мальченко

соціального захисту населення

 

Керуючий справами                                                                                        Р.О. Малий


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144