Решение исполкома от 17.02.2016 №53

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
17.02.2016

Про забезпечення заходів підготовки та проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Краснолиманської міської ради

від

  17.02.2016 

53

м. Красний Лиман

 

 

Про забезпечення заходів підготовки та проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Краснолиманської міської ради

 

 

 

 

 

 

 

 

Відповідно до законів України «Про оборону України», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», «Про військовий обов’язок і військову службу»,   Положення про військово-транспортний обов’язок, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України №1921 від 28.12.2000, розпоряджень голови Донецької обласної адміністрації від 31.12.2015 «Про виконання заходів щодо підготовки та проведення мобілізації на території області» №779 та від 14.01.2016 №26 «Про додаткові заходи щодо підготовки та проведення мобілізації на території області у 2016 році», з метою організації проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Лиманської міської ради, керуючись ст.36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

ВИРІШИВ:

1. Для   оповіщення та відправки мобілізаційних ресурсів на території міста    Лиман   та відправки їх до пункту збору Слов’янського ОМВК , створити  штаб оповіщення військовозобов’язаних у складі:

Начальник штабу - Драч Юрій Анатолійович, заступник міського голови

Заступник начальника штабу з забезпечення транспортом- Малий Роман Олександрович, керуючий справами виконавчого комітету міської ради.

Відділення оповіщення:

Начальник відділення — Юхновець Олександр Сергійович, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та військового обліку

Група оповіщення транспортом (працівники):

ДП “Краснолиманський лісгосп”(Приходько О.Б.) — 2 автомобілі із заправкою;

Краснолиманський РВ ДСНС (Пшик М.В.) — 1 автомобіль із заправкою;

Група оповіщення посильними(працівники):

КП “Краснолиманська “СЄЗ” (Самойлов В.П.- директор)

КП “Краснолиманський “Зеленбуд” (Мороз Н.О. - директор)

Група розшуку:

Начальник групи розшуку - Чепак Іван Григорович, інспектор військового обліку відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та військового обліку

Тихонов Олександр  Анатолійович, спеціаліст Краснолиманського РВ ДСНС

Бордюгов Олександр Васильович — оперуповноважений  Краснолиманського відділення поліції Краматорського відділу поліції ГУ Національної поліції в Донецькій області.

2. Начальнику штабу (Драч):

2.1. в тижневий термін  розробити обов’язки членів штабу оповіщення військовозобов’язаних та представити їх на затвердження.

2.2. за вимогою Слов’янського ОМВК своєчасно сповіщати військовозобов’язаних про виклик до військового комісаріату.

3. Для оповіщення, збору мобілізаційних ресурсів на території  сіл та селищ Краснолиманського району та відправки їх до пункту збору Слов’янського ОМВК  виконуючим обов'язки старост створити   пункт  збору військовозобов’язаних, визначити членам пункту обов’язки та особисто очолити його роботу.

4. Зобов’язати житлово-експлуатаційні організації, інші організації або підприємства та установи, що здійснюють експлуатацію будинків, а також власники будинків, за вимогою Слов’янського ОМВК та штабу оповіщення Краснолиманської міської ради  своєчасно сповіщати військовозобов’язаних про виклик до військового комісаріату.

5. Відділу внутрішньої політики Краснолиманської міської ради (Погорелов) у взаємодії з Слов’янським ОМВК та керівниками засобів масової інформації організувати висвітлення в засобах масової інформації та на веб-сайті Краснолиманської міської ради інформації про хід призову під час мобілізації у 2016 році, та доводити необхідну інформацію до  населення міської ради.

6. Зобов’язати керівників підприємств, установ, організацій не залежно від форм власності на вимогу штабу надавати:

6.1. необхідну кількість технічних працівників для проведення заходів мобілізації та оповіщення військовозобовязаних.

6.2. необхідну кількість  заправлених транспортних засобів , для забезпечення проведення заходів оповіщення та доставки мобілізаційних ресурсів до пункту збору Слов’янського ОМВК.

6.3. Дотримуватись вимог, передбачених ст. 21 Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”.

7. Зобов’язати керівників підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності за вимогами  Слов’янського ОМВК оповіщати військовозобов’язаних про їх виклик до військового комісаріату та забезпечувати їх прибуття   в визначений в повістці строк, та надавати звітність про результати оповіщення до Слов’янського ОМВК.

      8. Зобов’язати керівників підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності за вимогами Слов’янського ОМВК надавати необхідну кількість  заправлених транспортних засобів для забезпечення проведення заходів мобілізації та відправки мобілізаційних ресурсів до обласного пункту збору. (додаток) .

9. Військовому комісару Слов’янського ОМВК (Балан Б.Д.) визначити планове завдання виконуючим обов'язки старост, підприємствам, установам та організаціям, які розташовані на території Краснолиманської міської ради  на відбір та направлення до військового комісаріату військовозобов’язаних.

10. Головному лікарю Краснолиманської ЦРЛ (Демидова):

10.1 визначити і довести до відома головних лікарів лікувально- профілактичних закладів м. Красний лиман перелік закладів для медичного обстеження і лікування військовозобов’язаних;

10.2. забезпечити надання за запитами Слов’янського ОМВК (за списками) на військовозобов’язаних даних із психоневрологічних, протитуберкульозних, шкірно-венеричних диспансерів, наркологічних закладів (на тих, що перебувають на обліку у вказаних диспансерах, закладах, - витяг з історії хвороби), медичних карток амбулаторного хворого з поліклінік та медико-санітарних частин за місцем проживання, роботи або навчання;

10.3. забезпечити проведення медичного обстеження військовозобов’язаних у закладах охорони здоров'я за направленням військово-лікарських комісій у стислі терміни.

11. Начальнику Краснолиманського відділення поліції Краматорського відділу поліції ГУ Національної поліції в Донецькій області (Дмитрієв), за поданням військового комісаріату  або штабу оповіщення організувати  розшук та доставку до Слов’янського ОМВК військовозобов’язаних які ухиляються або скриваються від прибуття за викликом військового комісаріату.

12. Прохати  Краснолиманський МРВ УСБУ в Донецькій області (Оніщенко) вести постійну роботу по виявленню та знешкодженню диверсійних груп в місці дислокації  та збору мобілізаційних ресурсів. 

13. 21 Державному пожежно-рятувальному загону ГУ ДСНС України в Донецькій області (Ворона) та Краснолиманському відділеню поліції Краматорського відділу поліції ГУ Національної поліції в  Донецькій області (Дмитрієв)  організувати постійну охорону адміністративної будівлі Краснолиманської міської ради.

14. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову Цимідан П.Ф..

 

 

          Міський голова                                                               П.Ф. Цимідан

 

Додаток

рішення виконавчого комітету

Краснолиманської міської ради

 

17.02.2016 53

 

Список

підприємств та організацій Краснолиманської міської ради які виділяють транспортні засоби Слов’янському ОМВК для забезпечення мобілізації

 

       1.Колійно-машинна станція№10 м.Красний Лиман (автобус ПАЗ).

       2.СОЦСР «Смарагдове місто» с. Соснове (мікроавтобус)

       3.ТОВ “СК-ЛТД” Звірогосподарство м. Красний лиман (автобус ).

4.Краснолиманське будівельно-монтажне експлуатаційне управління   №1 м. Красний Лиман (Автобус БАЗ).

       5. ПП «ЛУЧ» м. Красний Лиман (автобус Газель).

       6.Філія Краснолиманський Автодор м. Красний Лиман (автобус ПАЗ).

 

Розроблено Слов'янським ОМВК

Військовий комісар 

Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату

підполковник                                                                                             Б.Д. Балан

 

 

 

Керуючий справами

 

 

        Р.О.Малий


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144