Решение исполкома от 17.02.2016 №52

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
17.02.2016

Про матеріальне забезпечення невідкладних комплексних заходів щодо безаварійного пропуску паводку та льодоходу на території Краснолиманської міської ради у весняний період 2016 року

від

17.02.2016

52

м. Красний Лиман

 

 

Про матеріальне забезпечення невідкладних комплексних заходів щодо безаварійного пропуску паводку та льодоходу на території Краснолиманської міської ради у весняний період 2016 року

 

 

 

 

 

 

З метою підготовки  до безаварійного пропуску паводку та льодоходу у весняний період 2016  року на території Краснолиманської міської ради та здійснення заходів   щодо ефективного захисту населення і об’єктів господарчої діяльності, відповідно до вимог п.2 ст.19 глави 4, розділу ІІІ Кодексу Цивільного захисту  України, ст. 38 Закону України   “Про місцеве самоврядування в Україні”  - виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити комплексні заходи щодо безаварійного пропуску паводку та льодоходу у весняний період 2016 року на території Краснолиманської міської ради. (Додаток  1)

2.Затвердити склад тимчасової робочої групи по організації і контролю підготовки до безаварійного пропуску весняного паводку 2016 року і координації дій органів управління і сил при його проходженні. (Додаток  2)

3.Зобов’язати  керівників управлінь, відділів міської ради, виконуючих обов'язки сільських та селищних старост,  та запропонувати установам, підприємствам, організаціям незалежно від форм власності і господарювання забезпечити виконання заходів щодо безаварійного пропуску весняного паводку, захисту населення і господарчих об’єктів.

4. Голові тимчасової робочої групи по організації і контролю підготовки до безаварійного пропуску весняного паводку 2016 року Драчу Ю.А.:

4.1. В термін до 01 березня 2016 року організувати роботу групи по перевірці ходу виконання заходів на територіях Краснолиманської міської ради, які потрапляють до прогнозованих зон підтоплення.

4.2. Залучати до перевірки виконання заходів і робіт керівників і спеціалістів відділів, управлінь міської ради та організацій і установ незалежно від форм власності і господарювання.

4.3. Узагальнені матеріали перевірки розглянути на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в термін до 25 березня 2016 року.

5. Запропонувати керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності для проведення першочергових робіт з метою забезпечення запобігання надзвичайних ситуацій, пов’язаних з пропуском весняного паводку, створити матеріальний резерв відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30.09. 2015 року № 775 “Про порядок створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків”.

6. Відділу економічного розвитку і торгівлі міської ради (Авдєєнко) розробити заходи по забезпеченню харчуванням еваконаселення та особового складу аварійно-відновлювальних команд у разі виникнення  надзвичайної ситуації, пов’язаної з підтопленням та проведенням евакуаційних заходів.  

7. Голові міської евакуаційної комісії Драчу Ю.А. в термін до 15.03.2016 року організувати підготовку особового складу евакокомісії щодо проведення евакуаційних заходів в разі виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної з підтопленням окремих територій Краснолиманської міської ради.

8. Фінансовому управлінню міської ради (Пилипенко) передбачити виділення коштів з резервного фонду міського бюджету на виконання заходів з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій,  пов’язаних з пропуском повені та льодоходу у весняний період 2016 року.

9. Запропонувати державному підприємству «Краснолиманський лісгосп» (Приходько), Національному Природному Парку “Святі гори” (Приймачук) до 15.03.2016р. виконати прогнозування виникнення надзвичайної ситуації на території лісового фонду,  пов’язаної з підтопленням, та вжити заходи щодо збереження матеріальних цінностей.

10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника  міського голови Драча  Ю.А..

 

Міський голова                                      П.Ф. Цимідан

Файл для скачки: 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144