Решение исполкома от 17.02.2016 №36

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
17.02.2016

Про роботу дитячо-юнацької спортивної школи м. Красний Лиман за 2015-й рік

Від 17.02.2016 №36

м. Красний Лиман

Про роботу дитячо-юнацької спортивної школи м. Красний Лиман за 2015-й рік

Заслухавши та обговоривши інформацію директора дитячо-юнацької спортивної школи м.Красний Лиман Мовчана В.Г. «Про роботу дитячо-юнацької спортивної школи м.Красний Лиман за 2015-й рік», керуючись ст. 32 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В :

1. Інформацію директора дитячо-юнацької спортивної школи Мовчана В.Г. «Про роботу дитячо-юнацької спортивної школи м.Красний Лиман за 2015-й рік» прийняти до відома.

2. Директору  ДЮСШ м.Красний Лиман (Мовчан):

2.1. Забезпечити діяльність ДЮСШ м. Красний Лиман згідно нормативних документів, затвердженого Статуту та вимог законодавства щодо охорони праці та техніки безпеки.

2.2.  Щомісячно здійснювати заактовані виїзди до місць проведення занять з метою всебічного вивчення стану справ по кожній групі та відділенню з видів спорту .

2.3. Забезпечити контроль за організацією тренувального процесу у групах з видів спорту шляхом здійснення моніторингу відвідування занять учнями та якості проведення занять тренерами-викладачами. 

2.4. До 1 жовтня 2016 року забезпечити підвищення кількості тренерів-викладачів, що працюють у ДЮСШ м.Красний Лиман на основній роботі.

3. Відділу у справах сім’ї,  молоді та спорту міської ради (Титаренко) :

3.1. Забезпечити контроль за діяльністю ДЮСШ м.Красний Лиман щодо організації учбово-тренувальної та спортивної роботи.

3.2. До 25 лютого 2016 року підготувати звернення до Управління Донецької залізниці з проханням безоплатного користування спортсменами ДЮСШ м.Красний Лиман спортивної  бази ФСК “Локомотив” для проведення учбових занять з футболу, футзалу та рукопашного бою. 

4. Інформацію про хід виконання данного рішення заслухати на засіданні виконавчого комітету міської ради у листопаді 2016 року.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гамаюнову Ю.М.

 

     Міський голова                                                                                                             П.Ф.Цимідан


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144