Решение исполкома от 16.12.2015 №260

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
16.12.2015

Про проведення приписки до призовної дільниці  громадян України 1999 року народження у 2016 році.

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Виконавчий  комітет

РІШЕННЯ 

  

від

  16.12.2015

260

м. Красний Лиман

 

 

Про проведення приписки до призовної дільниці  громадян України 1999 року народження у 2016 році.

 

 

 

 

 

Відповідно ст.14, ст.38, ст.43 Закону України "Про військовий обов'язок та військову службу",  з метою взяття громадян України чоловічої статі на військовий облік, визначення наявних призовних ресурсів, ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей, якісного та своєчасного проведення приписки до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату громадян України 1999 року народження, керуючись ст.36 Закону України "Про  місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет Краснолиманської міської ради, -

 

ВИРІШИВ:

 1. В період з 22 грудня 2015 року по 30 грудня 2015 року провести   підготовчі заходи пов'язані з вивченням громадян України 1999 року           народження, які підлягають приписці до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату у січні-березні 2016 року.

  2. В період з 04 січня 2016 року по 31 березня 2016 року провести на базі Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату приписку громадян України чоловічої статі 1999 року народження, а також старшого віку, яких додатково виявлено та які своєчасно не пройшли приписку до   призовної дільниці у встановлені Законом України "Про військовий обов'язок і  військову службу" терміни.

3. Для проведення приписки громадян України 1999 року народження до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового        комісаріату та старших за віком, яких додатково виявлено та які своєчасно не пройшли приписку до призовної дільниці у встановлені Законом України "Про військовий обов'язок і військову службу" терміни утворити комісію з питань приписки громадян України до призовної дільниці Слов'янського    об'єднаного міського військового комісаріату у січні-березні 2016 року та       затвердити її основний склад (додаток №1).

4. На випадок хвороби або відсутності з інших поважних причин        голови, секретаря або членів комісії з питань приписки громадян України до призовної дільниці затвердити резервний склад комісії з питань приписки громадян України до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату у січні-березні 2016 року (додаток №2).

5. Запропонувати військовому комісару Слов'янського об'єднаного    міського військового комісаріату – голові комісії з питань приписки Балану Б.Д.;

5.1 Організувати роботу комісії з питань приписки юнаків до призовної дільниці згідно вимог Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу"

5.2 Дозволити проводити додаткові засідання комісії з питань приписки в разі виникнення необхідності проведення приписки громадян, яких     додатково розшукано або які повернулися з медичного обстеження  (лікування) та стосовно яких необхідно повторно розглянути питання про їх придатність до військової служби за станом здоров'я.

6. Відділу освіти міської ради (Афонін) організувати прикріплення до відповідних навчальних закладів громадян України, які мають низьку        освітню підготовку або не володіють чи недостатньо володіють державною мовою та контролювати відвідування ними цих закладів.

7. Запропонувати особам, які здійснюють функції місцевого самоврядування в селах та селещах, керівникам  навчальних закладів, підприємств, організацій, які розташовані на території Краснолиманської міської ради незалежно від форм власності:

7.1 Подати до 1 грудня 2016 року до Слов'янського об'єднаного          міського військового комісаріату списки громадян України 1999 року         народження, які підлягають приписці до призовної дільниці у січні-березні 2016 року.

7.2 Забезпечити своєчасну доставку громадян України 1999 року        народження до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського      військового комісаріату, взяти під особистий контроль хід приписки           громадян України 1999 року народження.

8. Краснолиманській центральній районній лікарні (Демідова) первинної медико-санітарної допомоги імені М.І. Лядукіна (Мельниченко), Краснолиманській міській лікарні(Супліченко):

8.1 Надати у військовий комісаріат амбулаторні картки  та вкладні    листи до них на громадян України 1999 року народження, що мешкають на території Краснолиманської міської ради, забезпечити прийом аналізів крові та сечі, визначати групу крові та резус фактор, флюорографію грудної       клітини, рентгенологічне обстеження та надання результатів у Слов'янський об'єднаний міський військовий комісаріат, проводити додаткове обстеження згідно направлень Слов'янського об'єднаного міського військового  комісаріату.

8.2 Організувати проведення лікувально-профілактичної роботи з     громадянами України 1999 року народження, яких під час приписки визнано тимчасово непридатними до військової служби за станом здоров'я, та таких, що потребують обстеження або медичного нагляду.

8.3 Для організації роботи медичної комісії під час проведення          приписки громадян України до призовної дільниці та чергових призовах, підготовки медичної та військово-облікової документації виділити та           направити у розпорядження військового комісаріату в період з 02 січня 2016 року по 31 грудня 2016 року:

а) Краснолиманська центральна районна лікарня:

- молодша медична сестра – 1 ставка;

б) Краснолиманський центр первинної медико-санітарної допомоги імені М.І. Лядукіна:

- медична сестра – 1 ставка;

в) Краснолиманська міська лікарня.

- медична сестра – 0,5 ставки.

9. Для проведення якісного вивчення особистості та   професійно-психологічного відбору допризовників:

9.1 У Слов’янському об’єднаному міському військовому комісаріаті створити позаштатну групу професійно-психологічного відбору і затвердити її основний склад (додаток №3)

9.2 На випадок хвороби або відсутності з інших поважних причин     начальника або членів групи професійно-психологічного відбору затвердити резервний склад позаштатної групи професійно-психологічного відбору    (додаток №4).

 9.3 Керівникам навчальних закладів:

а) провести на базі навчальних закладів тестування за методикою  "Прогноз" та "Сім методик", на виданих військовим комісаріатом бланках, та представити отримані результати до 15 грудня 2015 року у Слов'янський    об'єднаний міський військовий комісаріат;

б)  в термін до 15 грудня 2015 року для оформлення особових справ призовників надати у Слов'янський об'єднаний міський військовий комісаріат документи, згідно доведеного раніше до навчальних закладів переліку.

10. Краснолиманському відділенню поліції Краматорського відділу Головного Управління Національної поліції в Донецькій області за поданням Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату проводити розшук, затримання і доставку у військовий комісаріат допризовників, які ухиляються від виконання військового обов'язку.

11. Керівникам підприємств, установ, організацій, навчальних закладів незалежно від підпорядкування і форм власності, селищним та сільським головам згідно абз.5 ч.8 ст.15 та ч.1 ст.38 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" сповіщати допризовників про їх виклик до військового комісаріату та забезпечувати своєчасне їх прибуття до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату.

12. Координацію по виконанню даного рішення покласти на військового комісара Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату підполковника Балана Б.Д.

13. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Драч Ю.А.

 

 

 

Міський голова                                                                             П.Ф. Цимідан

 

 

 

                                                                     Додаток 1

 до рішення виконавчого комітету

 Краснолиманської міської ради

                                    16.12.2015 260

 

Основний склад комісії 

з питань приписки громадян України до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату  у 2015 році

 

 

Балан Борис Дмитрович

військовий комісар Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату,     підполковник – голова комісії (за згодою);

Гнатенко Любов Петрівна

 

медична сестра комунального лікувально-профілактичного закладу "Стоматологічна поліклініка" – секретар комісії (за згодою).

Члени комісії:

Афонін Юрій Анатолійович

начальник відділу освіти Краснолиманської міської ради;

Слєпцов Андрій Олександрович

директор Краснолиманського міського  центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді;

Чернишов Олег Миколайович

старший інспектор Краснолиманського відділення поліції Краматорського відділу Головного Управління Національної поліції в Донецькій області, майор поліції (за згодою);

 

Хріпков Олександр Олексійович 

лікар-терапевт КЗ "Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Слов'янська", голова медичної комісії з медичного огляду          допризовників та призовників (за  згодою).

 

 

 

Розроблено Слов'янським ОМВК:

Військовий комісар 

Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату

підполковник                                                          Б.Д. Балан

 

 

 

 

                                                                     Додаток 2

 до рішення виконавчого комітету

 Краснолиманської міської ради

                                    16.12.2015 260

 

Резервний склад комісії 

з питань приписки громадян України до призовної дільниці Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату  у 2015 році

 

Краснопєвцев Олег Анатолійович

Заступник військового комісара-начальник відділення комплектування Слов'янського        об'єднаного міського військового           комісаріату майор – голова      комісії (за згодою);

Остроушко Світлана Миколаївна

працівник комунального закладу "Обласна психіатрична лікарня" – секретар      комісії (за згодою)

Члени комісії:

Заярна Любов Миколаївна

головний спеціаліст відділу освіти       Краснолиманської міської ради;

Теліус Альона Вікторівна

головний спеціаліст із соціальної роботи Краснолиманського міського  центру    соціальних служб для сім'ї, дітей та       молоді (педагог);

Роменський Сергій Олександрович

старший інспектор Краснолиманського відділення поліції Краматорського відділу Головного Управління Національної поліції в Донецькій області, капітан поліції (за згодою);

Сипков Віталій Мойсейович

завідувач амбулаторією №6 КЗ "Центр первинної медико-санітарної допомоги    м. Слов'янська" (за згодою);

 

 

Розроблено Слов'янським ОМВК:

Військовий комісар 

Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату

підполковник                                                          Б.Д. Балан

 

 

 

                                                                     Додаток 3

 до рішення виконавчого комітету

 Краснолиманської міської ради

                                    16.12.2015 260

 

Основний склад

позаштатної групи  професійно-психологічного відбору

 

 

Кодіров Якуб Саїимович

Старший офіцер відділення комплектування Слов'янського        об'єднаного міського військового            комісаріату  капітан – начальник групи;

Грибенюк Олена Олександрівна

 

Головний спеціаліст (психолог) Слов'янського     об'єднаного міського військового           комісаріату – секретар групи;

Члени комісії:

Слєпцов Андрій Олександрович

директор Краснолиманського  міського  центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (психолог);

Курбатова Лариса Анатоліївна

лікар-психіатр медичної комісії;

Оборовська Валентина Сергіївна

лікар-невропатолог медичної комісії;

 

 

 

 

Розроблено Слов'янським ОМВК:

Військовий комісар 

Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату

підполковник                                                          Б.Д. Балан

 

                                                                     Додаток 4

 до рішення виконавчого комітету

 Краснолиманської міської ради

                                    16.12.2015 260

 

Резервний склад комісії 

позаштатної групи  професійно-психологічного відбору

 

 

Пшеничний Роман Федорович

Діловод відділення комплектування Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату, ст.. солдат – начальник групи;

Марінін Антон Олегович

провідний спеціаліст Слов'янського      об'єднаного міського військового           комісаріату працівник ЗСУ – секретар групи;

Члени комісії:

Гетьман Ірина Борисівна

лікар-психіатр медичної комісії;

 

Теліус Альона Вікторівна

головний спеціаліст із соціальної роботи Краснолиманського міського  центру    соціальних служб для сім'ї, дітей та       молоді (педагог);

Ялі Василь Васильович

лікар-невропатолог медичної комісії.

 

Розроблено Слов'янським ОМВК:

Військовий комісар 

Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату

підполковник                                                          Б.Д. Балан


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144