Решение исполкома от 16.12.2015 №255

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
16.12.2015

Про визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів з державного сектору м. Красний Лиман

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Виконавчий  комітет

РІШЕННЯ

 

від

16.12.2015

255

м. Красний Лиман

 

 

Про визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів з державного сектору м. Красний Лиман

 

 

 

 

 

З метою організації вивезення побутових відходів з території м.Красний Лиман, відповідно до Протоколу засідання конкурсної комісії з визначення виконавця послуг із вивезення твердих побутових відходів з державного сектору на території міста Красний Лиман від 20.10.2014 № 1, керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 № 1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів», Законом України «Про відходи», ст.  30 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Визначити виконавцем послуг з вивезення твердих побутових відходів з державного сектору на території міста Красний Лиман – комунальне підприємство «Краснолиманський «Зеленбуд».

2. Укласти з комунальним підприємством «Краснолиманський «Зеленбуд» договір про надання послуг з вивезення твердих побутових відходів з державного сектору на території міста Красний Лиман.

3. Виконавцю послуг з вивезення твердих побутових відходів з державного сектору на території міста Красний Лиман – КП «Краснолиманський «Зеленбуд» підготувати та укласти договори на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів з населенням, що мешкає у державному секторі м. Красний Лиман.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Драча Ю.А.

 

 

Міський голова                                                                П.Ф. Цимідан


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144