Решение исполкома от 16.11.2011 №455

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
16.11.2011
Номер документа: 
455

Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Красний Лиман за 9 місяців 2011 року

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Виконавчий  комітет

РІШЕННЯ

 

від

16.11.2011

455

м. Красний Лиман

 

 

Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Красний Лиман за 9 місяців 2011 року

 

 

Заслухавши і обговоривши інформацію начальника відділу економіки, торгівлі, розвитку підприємництва і інвестиційної політики міської ради Авдєєнко Н.П. “Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку міста за 9 місяців 2011 року”, керуючись ст. 27 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет

В И Р І Ш И В :

1. Інформацію начальника відділу економіки, торгівлі, розвитку підприємництва і інвестиційної політики міської ради Авдєєнко Н.П. “Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Красний Лиман за 9 місяців 2011 року” прийняти до відома.

2. Відзначити, що в результаті спільних дій міської ради, виконавчого комітету міської ради, депутатів усіх рівнів, підприємств, організацій, направлених на усунення негативних тенденцій в економіці міста, забезпечено виконання бюджетних показників та заходів Програми економічного і соціального розвитку м. Красний Лиман за 9 місяців 2011 року.

3. Рекомендувати управлінню праці та соціального захисту населення міської ради (Мальченко) забезпечити постійний контроль за додержанням законодавства про працю, продовжити здійснення заходів, спрямованих на підвищення рівня охоплення колективними договорами роботодавців м. Красний Лиман.

4. Відділам та управлінням міської ради продовжити роботу щодо своєчасного та повного освоєння коштів субвенцій, отриманих з державного бюджету.

5. Заступнику міського голови (Юрков) посилити роботу з недопущення зростання заборгованості з оплати населення за житлово-комунальні послуги та здійснення заходів, спрямованих на зменшення існуючої заборгованості.

6. Рекомендувати управлінню Держкомзему у м. Красний Лиман (Джумалієв) завершити проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів та організувати роботи з розмежування земель державної та комунальної власності.

7. Комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, забезпечення податкових та інших бюджетних надходжень, страхових внесків до Пенсійного фонду та запобігання неплатоспроможності (Перебийніс) вжити заходи щодо посилення вимог до керівників підприємств, установ, організацій в межах наданих повноважень, з метою дотримання ними положень Закону України “Про оплату праці” в частині забезпечення державної соціальної гарантії, строків та періодичності виплати заробітної плати найманим працівникам, запобігання випадків утворення заборгованості по заробітній платі та іншим соціальним виплатам.

8. Рекомендувати керівникам підприємств, організацій, установ незалежно від форм власності, проаналізувати хід виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку міста Красний Лиман на 2011 рік, вжити додаткові заходи щодо підвищення ефективності виробництва, своєчасної та повної оплати наданих житлово-комунальних послуг та спожитих енергоносіїв, своєчасної виплати заробітної плати не нижче встановленого державою розміру та недопущення виникнення заборгованості з виплати заробітної плати.

9. Рекомендувати ЗАТ “ Краснолиманське кар'єроуправління” (Іргашев) вжити заходи щодо покращення фінансових показників підприємства.

10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Євтушенко В.І.

 

Міський голова                                                                                        Л.Г. Перебийніс

Файл для скачки: 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144