Решение исполкома от 16.11.2011 №453

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
16.11.2011

Про бронювання робочих місць для працевлаштування громадян, які потребують соціального захисту на 2012 рік

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Виконавчий  комітет

РІШЕННЯ

 

від

    16.11.2011   

453

м. Красний Лиман

 

 

 Про бронювання робочих місць для працевлаштування громадян, які потребують соціального захисту на 2012 рік

 

 

 

 

 

   З метою забезпечення гарантій щодо працевлаштування працездатних громадян у працездатному віці, які потребують соціального захисту і не здатні на рівних конкурувати на ринку праці, відповідно до ст. 5 Закону України “Про зайнятість населення” зі змінами внесеними згідно Закону України “Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення працевлаштування молоді” від 01 березня 2005 року  № 2429-IV, керуючись ст. 34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

 

  1. Встановити підприємствам, організаціям, установам незалежно від форм власності на території Краснолиманської міської ради броню для працевлаштування осіб, які потребують соціального захисту, згідно з додатком.
  2. Запропонувати керівникам підприємств, організацій, установ і господарств, незалежно від форм власності, працевлаштовувати осіб в рахунок встановленої броні по направленню міського центру зайнятості.
  3. Надати Краснолиманському міському центру зайнятості (Єрьоменко) право самостійно узгоджувати з підприємствами, установами та організаціями зміни категорії працевлаштування в межах встановленої квоти.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Азарову Л.П.

 

Міський голова                                                                                          Л.Г.Перебийніс

Файл для скачки: 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144