Решение исполкома от 16.07.2015 № 159

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення виконкому
Дата: 
16.07.2015

Про приведення пам’ятників та пам’ятних знаків міста Красний Лиман у відповідність до вимог Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки»

 

 

 КРАСНОЛИМАНСЬКА МІСЬКА РАДА
Виконавчий комітет
Рішення
 від 17.06.2015 № 159
м. Красний Лиман

 

Про приведення памятників та памятних знаків міста Красний Лиман у відповідність до вимог Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки»

 

 

На виконання вимог Закону України від 09.04.2015 №317-VІІІ «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки» щодо заборони використання символіки комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні, керуючись ст.40 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1 Привести пам’ятники та пам’ятні знаки міста у відповідність до вимог Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки».

2. Відділу культури та туризму міської ради (Сичова) у місячний термін, з дати прийняття даного рішення, направити приписи на підприємства міста щодо приведення пам’ятників та пам’ятних знаків, які знаходяться на їх балансі, у відповідність до вимог Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Драча Ю.А. та робочу групу щодо організації виконання у м. Красний Лиман Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та про заборону пропаганди їх символіки» (Колесніков)

Міський голова   Л.Г. Перебийніс

 

 

 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144