Решение сессии от 23.12.2011 г. №6/11-913

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення сесії
Дата: 
26.12.2011
Созыв: 
6 скликання
Сессия: 
11 от 23.12.2011
Номер документа: 
913

Про затвердження Плану заходів щодо виконання Конвенції реалізації державної політики у сфері протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на території Краснолиманської міської ради.

КРАСНОЛИМАНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

 

від

23.12.2011

6\11-913

м. Красний Лиман

 

 

Про затвердження Плану заходів щодо виконання Конвенції реалізації державної політики у сфері протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на території Краснолиманської міської ради.

 

 

 

 

                        З метою забезпечення ефективної реалізації державної політики у сфері протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, зменшення попиту та пропонування на ринку наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, керуючись законами України «Про заходи протидії незаконному обігу наркотичних речовин і прекурсорів та зловживання ними», «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори», розпорядженнями Кабінету Міністрів України від 13.09.2010 № 1808-р «Про схвалення Конвенції реалізації державної політики у сфері протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на 2011-2015 роки», від 22.11.2010 №2140-р «Про затвердження плану заходів щодо виконання Конвенції реалізації державної політики у сфері протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на 2011-2015 роки», розпорядженням голови Донецької обласної державної адміністрації від 22.06.2011 № 342 «Про затвердження плану заходів щодо виконання Конвенції реалізації державної політики у сфері протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на 2011-2015 роки в Донецькій області» керуючись ст..42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити план заходів щодо виконання Конвенції реалізації державної політики у сфері протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на 2012-2015 роки на території Краснолиманської міської ради, додається.
  2.  Фінансовому управлінню міської ради (Пилипенко) фінансування заходів міського рівня здійснювати в межах загальних асигнувань, передбачених у місцевому бюджеті по відповідних галузях.
  3. Краснолиманській центральній районній лікарні (Фесенко), Комунальній лікувальній профілактичній установі «Наркологічній  амбулаторії м.Красний Лиман» (Дзюба ), відділу освіти міської ради (Афонін), Краснолиманському МВ УМВС України в Донецькій області (Дубінін) при залученні ЛВ УМВС України на станції Красний Лиман Донецької залізниці (Альоша), відділковій лікарні на ст. Красний Лиман Донецької залізниці (Загурський) забезпечити виконання Заходів.
  4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на постійні комісії з питань депутатської діяльності, етики, правопорядку, свободи слова та інформації (Пасічник) та з питань освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури та спорту, справах молоді та соціального захисту населення (Барабаш).

 

Міський голова                                                                             Л.Г. Перебийніс

Файл для скачки: 


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144