Решение сессии от 17.11.2015 №7/1-3

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення сесії
Дата: 
17.11.2015
Созыв: 
7 скликання
Сессия: 
1 от 17.11.2015
Номер документа: 
3

Про обрання секретаря міської  ради      

КРАСНОЛИМАНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ

               
від 17.11.2015 № 7\1-3
м. Красний Лиман

Про обрання секретаря міської  ради       
Розглянувши пропозицію Краснолиманського міського голови Цимідана П.Ф., керуючись п. 4 ч.І ст. 26, ч.1 ст.50, ч.3 ст.59 Закону України "“Про місцеве самоврядування в Україні”  Краснолиманська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Обрати на посаду секретаря Краснолиманської міської ради на строк повноважень ради Каракуц Тетяну Юріївну  депутата Краснолиманської міської ради обраного по округу № 12
1. Обрати на посаду секретаря Краснолиманської міської ради на строк повноважень ради Каракуц Тетяну Юріївну депутата Краснолиманської міської ради обраного по округу № 12
2. Встановити секретарю міської ради Каракуц Т.Ю. посадовий оклад в розмірі 2575, 00 грн. на місяць згідно штатного розпису.
3. Установити секретарю міської ради Каракуц Т.Ю. 9 ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах 4 категорії.
4. Встановити секретарю міської ради Каракуц Т.Ю. у 2015 році надбавку за високі досягнення в праці у розмірі 50% від посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.
5. Виплату надбавок проводити щомісячно у розмірах затвердженого фонду оплати праці, передбаченого кошторисом витрат апарату міської ради, виконавчого комітету міської ради.
6. Встановити, що преміювання секретарю міської ради Каракуц Т.Ю. проводити щомісячно згідно з його особистим вкладом в загальні результати роботи, а також преміювання до державних та професійних свят проводить в межах фонду преміювання в розмірі 50% від посадового окладу та економії фонду оплати праці.
7. Надавати секретарю міської ради Каракуц Т.Ю. допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати передбаченого кошторисом витрат апарату міської ради, виконавчого органу міської ради.
8. Встановити, що дане рішення набуває чинності Краснолиманської міської ради після походження спеціальної перевірки щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов'язаних із виконанням функцій місцевого самоврядування.

Міський голова                             П.Ф.Цимідан


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144