Решение сессии от 17.11.2015 №7/1-2

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.
Тип документа: 
Рішення сесії
Дата: 
17.11.2015
Созыв: 
7 скликання
Сессия: 
1 от 17.11.2015
Номер документа: 
2

Про визнання повноважень  Краснолиманського міського голови

КРАСНОЛИМАНСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ

               
від 17.11.2015 № 7\1-2
м. Красний Лиман

Про визнання повноважень  Краснолиманського міського голови

Заслухавши оголошення голови Краснолиманської міської виборчої комісії   Яценко Н.  про обрання  Краснолиманським міським головою Цимідана П.Ф. , на підставі ч.1 ст.42 ,та ч.3 ст.46  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  та постанови Краснолиманскьої виборчої комісії від 12.11.2015 року № 78 Краснолиманська міська  рада.
ВИРІШИЛА:
1. Оголошення Краснолиманської міської виборчої комісії  Яценко Н. Про обрання Краснолиманським міським головою  Цимідана Петра Федоровича взяти до відома.
2. Визнати повноваження новообраного Краснолиманського міського голови Цимідана Петра Федоровича.
3. Встановити міському голові Цимідану П.Ф. посадовий оклад в розмірі 2862, 00 грн. на місяць згідно штатного розпису.
4. Установити міському голові Цимідану П.Ф. 7 ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах 3 категорії.
5. Встановити міському голові Цимідану П.Ф. у 2015 році надбавку за високі досягнення в праці у розмірі 50% від посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.
6. Виплату надбавок проводити щомісячно у розмірах затвердженого фонду оплати праці, передбаченого кошторисом витрат апарату міської ради, виконавчого комітету міської ради.
7. Встановити, що преміювання міського голови Цимідана П.Ф. проводити щомісячно згідно з його особистим вкладом в загальні результати роботи, а також преміювання до державних та професійних свят проводить в межах фонду преміювання в розмірі 50% від посадового окладу та економії фонду оплати праці.
8. Надавати міському голові Цимідану П.Ф. допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати передбаченого кошторисом витрат апарату міської ради, виконавчого органу міської ради.

Міський голова                             П.Ф.Цимідан


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144