Доступне житло

warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/artliman/public_html/includes/menu.inc on line 1010.

Відділ житлово-комунального господарства Краснолиманської міської ради повідомляє, що у місті Красний Лиман діє програма Кабінету Міністрів України від 25.04.2012р. №343 «Про затвердження Порядку здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов» (зі змінами).

Згідно програми визначається механізм здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов, шляхом відшкодування частини процентів за кредитами, отриманими на будівництво (реконструкцію) чи придбання в об’єктах незавершеного будівництва або не реалізованого замовниками в об’єктах, прийнятих в експлуатацію після 2009 року житла.

До кредитів установлюються такі вимоги:

  • надання кредиту в гривнях
  • строк кредитування до 15 років з моменту укладення позичальником кредитного договору
  • процентна ставка на момент видачі кредиту не перевищує 16 процентів річних
  • обов’язковий власний внесок не перевищує 25 відсотків вартості житла.

Нормативна площа житла до 1 січня 2013 року визначається виходячи з розрахунку 40 кв.метрів загальної площі на одинокого громадянина чи сім’ю з двох осіб та 18 кв.метрів на кожного наступного члена сім’ї, але не більш як 76 кв.метрів, а для індивідуальних житлових будинків – не більш як 94 кв.метрів.

Для більш детальної інформації просимо звертатися до відділу ЖКГ Краснолиманської міської ради, вул..Фрунзе, 46, тел. (06261) 4-13-68


Fatal error: Call to a member function return_links() on a non-object in /home/artliman/public_html/sites/all/themes/krliman/page.tpl.php on line 144